SEO Bureau Emmen

Welkom bij ContentRank, het SEO bureau in Emmen. Wij staan klaar om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in online zoekmachines zoals Google. SEO is een essentieel onderdeel om de online zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergoten. Klaar om jouw klantenbestand te vergoten? Neem contact met ons op!

Meer klanten begint bij een betere vindbaarheid

Jouw bedrijf beter vindbaar

SEO staat voor search engine optimalisation of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

Als bedrijf wil je groei zien: meer omzet, meer bekendheid en meer klanten. Maar wat als jouw uitgedachte bedrijfsstrategie en perfecte product geen klanten aantrekt? Dan kan het zomaar zijn dat potentiële klanten je niet kunnen vinden! Succes blijft hierdoor uit en je slaat de plank mooi mis.

Maar niet getreurd, ons SEO bureau staat voor je klaar! Met onze uitgebreide expertise in SEO helpen wij jouw bedrijf om online beter vindbaar te worden. Wij hebben SEO vanaf het begin tot vandaag de dag meegemaakt en hebben daardoor de strategieën goed onder de knie. Zelfs met de opkomst van AI laten we ons niet uit het veld slaan.

Bovendien zijn het behalen van hoge organische zoekresultaten op langer termijn een stuk goedkoper in vergelijking tot bijvoorbeeld de betaalde advertenties van Google.

Of je nu wilt ranken op alle relevante zoekwoorden binnen jouw branche, minimaal gevonden wilt worden op jouw bedrijfsnaam of kosten wilt besparen op Google Ads, met een van onze SEO pakketten zorgen we ervoor dat jouw landingspagina’s hoog scoren en de online zichtbaarheid van jouw bedrijf wordt versterkt. Met ContentRank til je jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau!

SEO Bureau Emmen

SEO Pakketten

Bekijk hieronder onze SEO pakketten en ontdek welke het beste bij jouw bedrijf past!

€ 350,-

SearchMe Pakket

*Kosten zijn per maand en exl. btw

4 uur SEO werkzaamheden
Tot 10 zoekwoorden
2 backlinks
Content creatie
Meta optimalisatie
Maandelijkse rapportage

€ 650,-

FindMe Pakket

*Kosten zijn per maand en exl. btw

8 uur SEO werkzaamheden
Tot 20 zoekwoorden
4 backlinks
Content creatie
Meta optimalisatie
Maandelijkse rapportage

€ 1.050,-

RankMe Pakket

*Kosten zijn per maand en exl. btw

14 uur SEO werkzaamheden
Tot 30 zoekwoorden
8 backlinks
Content creatie
Meta optimalisatie
Maandelijkse rapportage

€ 500,-

Kick Off SEO Pakket

Bij het afsluiten van een van bovenstaand eerder genoemde pakketten dient eenmalig het kick off SEO pakket afgenomen te worden. Dit zijn de opstartkosten en zorgt voor een vliegende start en succesvolle SEO strategie. Bij deze prijs is inbegrepen;

Kennismakingsgesprek
Google Analytics instellen
Google Search Console instellen
Google mijn bedrijf instellen
Zoekwoorden analyse
0-meting huidige posities
Website scan

* Voor onze SEO-pakketten geldt een minimale contractsduur van 3 maanden. Dit omdat de resultaten van SEO pas op langere termijn zichtbaar en merkbaar kunnen zijn. Het werkt net even anders als bij advertenties of social media. In die 3 maanden werken wij hard aan de verbetering van de vindbaarheid van jouw website. Aan het eind van elke maand ontvang je een duidelijk en overzichtelijke SEO rapportage.

Klaar om beter gevonden te worden in Google? Neem vandaag nog contact op met ContentRank en ontdek hoe we je kunnen helpen om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken!

SEO uitbesteden

SEO Bureau Emmen

Search, Click & Buy

Ben je op zoek naar een SEO bureau in Emmen om jouw bedrijf beter vindbaar te maken in Google? Zoek niet verder, want bij marketingbureau ContentRank ben je op de juiste plek.

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van SEO, helpen wij jouw bedrijf met de online zichtbaarheid in zoekmachines. Ons team van SEO specialisten staat voor je klaar om een succesvolle SEO strategie te bedenken en meer online zichtbaarheid te realiseren.

Of het nu gaat om het ranken op specifieke zoekwoorden of het aantrekken van meer bezoekers naar de website, wij ontzorgen je graag en bieden maatwerkoplossingen.

Scroll naar boven